top of page

Baston cu 4 picioare din aluminiu robust, super sigur și stabil, de înaltă calitate, este conceput pentru persoanele cu probleme de mișcare care doresc să se simtă complet încrezătoare.

Bastonul este fabricat din aluminiu, cu un mâner din plastic cu formă confortabilă, vârfuri din cauciuc anti-alunecare.

Înălțimea bastonului este reglabilă la intervale de 2,5 cm cu o singură apăsare de buton pe partea laterală a bastonului. Înălțimea bastonului este selectată corect atunci când mânerul este la încheietura mâinii, când brațul este complet întins și sprijinit de partea ta. Țineți bastonul astfel încât degetul arătător îndreptat să atingă suprafața verticală a bastonului. Acest lucru va distribui uniform sarcina pe baston. Poziția mânerului bastonului poate fi schimbată și cu același buton, astfel încât bastonul poate fi ținut atât cu mâna dreaptă, cât și cu mâna stângă.

Este recomandat să țineți bastonul în mână opusă unui picior mai slab sau rănit. Dacă bastonul este folosit pentru a oferi stabilitate suplimentară, acesta poate fi ținut în orice mână. În ambele cazuri, ține bastonul în lateral în timp ce mergi, cu două puncte atingând solul – un picior și bastonul.

Fiecare baston cu patru picioare este verificat în fabrică, astfel încât la utilizator ajunge doar un produs de calitate. Verificați periodic și înlocuiți vârfurile de cauciuc uzate, curățați bastonul cu apă caldă și săpun.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Baston cu 4 picioare din aluminiu

199,00lei Preț normal
163,99leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 3 zile lucratoare. In limita stocului disponibil.

Produse Recomandate