top of page

Scaun batrani si persoane cu dizabilitati motorii AKVA - extrem de manevrabil, din aluminiu, este conceput pentru persoanele cu o greutate de pana la 120 kg cu probleme de mobilitate temporare sau pe termen lung.

Acest scaun cu rotile universal, după cum este necesar, poate fi folosit pentru transport în interior și ca scaun de toaletă sau de duș. Doar însoțitorul poate conduce scaunul cu rotile folosind un mâner de împingere montat deasupra spătarului. Toate materialele scaunului cu rotile sunt rezistente la coroziune, ceea ce îl face perfect potrivit pentru utilizarea în sălile de duș.

Latime scaun scaun cu rotile - 43 cm, adancime - 42 cm.

 

Are cotiere confortabile, pliabile. Vă recomandăm să le ridicați atunci când vă urcați sau coborâți din scaunul cu rotile (din lateral). La mers, cotierele trebuie coborâte. Suporturile pentru picioare ale scaunului cu rotile pot fi ridicate și ascunse sub scaun. Suporturile ridicate pentru picioare nu se blochează, așa că împiedicați-le să cadă în timpul transportului.

 

Dimensiunea roților pentru scaunul cu rotile este de 12,5 cm, sunt echipate cu frâne. Acestea trebuie să fie activate atunci când vă urcați sau coborâți din scaunul cu rotile. Scaunul rulant are, de asemenea, o patul acoperibil, instalată pe suporturi speciale din spatele scaunului cu rotile.

Fiecare scaun de toaletă-duș AKVA este verificat în fabrică, astfel încât la utilizator ajunge doar un produs de calitate. Se recomanda depozitarea scaunului cu rotile intr-un loc uscat ferit de lumina directa a soarelui, curatarea umeda periodic fara a folosi detergenti agresivi sau acoperirea acestuia.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Scaun batrani si persoane cu dizabilitati motorii AKVA

2.679,99lei Preț normal
1.839,99leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 5 zile lucratoare. In limita stocului disponibil.

Produse Recomandate