top of page

Scaun cu olita si rotile, clasic, cu roți, suport pentru picioare și curele de susținere a gambei este o opțiune practică și sigură pentru persoanele cu dificultăți de mișcare sau în cazurile în care nu există acces la o toaletă normală.

 

Scaunul de 12,5 kg este conceput pentru utilizatorii cu o greutate de până la 130 kg. Cadrul este din tevi metalice, iar cotierele scaunului (latimea intre ele - 45 cm) sunt captusite si pot fi coborate in jos.

 

Scaunul este din plastic cu un decupaj in forma de inchis, acoperit de sus cu un capac captusit. Scaunul are si o patul acoperibila, introdusa in sine speciale sub sezut din spate. Roțile din spate și din față ale scaunului au frâne de parcare. Pentru a le activa, apăsați butonul de blocare a frânei în jos, pentru a le dezactiva – ridicați butonul în sus. Rotiți întotdeauna suportul pentru picioare în părțile laterale sau ridicați-le pentru a vă urca sau a coborî de pe scaun.

 

Fiecare scaun de toaletă cu roți este verificat în fabrică, astfel încât la utilizator ajunge doar un produs de calitate. Se recomanda depozitarea scaunului intr-un loc uscat ferit de lumina directa a soarelui, praful periodic sau acoperirea acestuia.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Scaun cu olita si rotile MILLE

2.179,99lei Preț normal
1.339,99leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 5 zile lucratoare. In limita stocului disponibil.

Produse Recomandate