top of page

Scaun de dus stabil, ușor de curățat și dezinfectat, fără suport pentru spate, poate fi folosit în timpul dușului, când faceți o baie sau doar în baie. Este realizat din plastic rezistent, antiderapant si aluminiu de calitate. Partea de ședere este convexă, cu orificii pentru scurgerea apei și decupaje pentru reținere. Potrivit pentru persoane cu o greutate de până la 135 kg.

 

Specificatii:

Sarcina Maxima       135 kg
Greutate produs      2 kg
Inaltime reglabila    33 - 50 cm
Latime                         51 cm
Adancime                  45 cm

 

Înălțimea scaunului se modifică prin reglarea lungimii picioarelor. Fiecare picior are găuri pentru reglarea înălțimii. Ținând piciorul scaunului cu o mână, apăsați în jos dispozitivul de fixare, cu cealaltă mână setați înălțimea dorită a scaunului și blocați piciorul. Aveți grijă de siguranța dumneavoastră – înainte de a utiliza scaunul, asigurați-vă că toate picioarele sunt așezate la aceeași înălțime și blocate bine.

 

Fiecare scaun de dus fara spatar este verificat in fabrica, astfel incat la utilizator ajunge doar un produs de calitate. Se recomanda depozitarea scaunului intr-un loc uscat ferit de lumina directa a soarelui, curatarea umeda periodic fara a folosi agenti de curatare agresivi, uscarea dupa curatare.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Scaun de dus fara spatar

389,99lei Preț normal
262,99leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 5 zile lucratoare. In limita stocului disponibil.

Produse Recomandate