top of page

Scaun cu olita si scaun captusit – este o optiune practica si sigura pentru persoanele cu dificultati de miscare sau in cazurile in care nu exista acces la o toaleta normala.

 

Dacă este necesar, produsul poate fi folosit și ca scaun confortabil, moale.

 

Scaunul stabil de 7 kg este conceput pentru utilizatorii cu o greutate de până la 130 kg. Cadrul este realizat din tevi metalice, spatarul scaunului si cotierele sunt captusite. Sezutul este captusit cu un decupaj in forma inchisa de 26x22 cm, acoperit de sus cu un capac captusit. Scaunul are o tavă acoperibilă de 5 l introdusă de sus în șine speciale de sub sezut. Pentru confortul utilizatorului, înălțimea scaunului este modificată prin reglarea lungimii picioarelor. Scaunul de toaletă este livrat aproape complet gata de utilizare.

 

Fiecare scaun de toaleta cu scaun capitonat este verificat in fabrica, astfel incat la utilizator ajunge doar un produs de calitate. Se recomanda depozitarea scaunului intr-un loc uscat ferit de lumina directa a soarelui, curatarea umeda periodic fara a folosi detergenti agresivi sau acoperirea acestuia.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Scaun cu olita BREB

1.679,99lei Preț normal
937,99leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 5 zile lucratoare. In limita stocului disponibil.