top of page

Plasturi cu silicon pentru vindecarea cicatricilor - sunt dezvoltati profesional pentru a oferi cea mai inaltă performanță de indepărtare a cicatricilor.


Cutia contine o rola de 1.5 m de plasture, cu o latime de 4 cm.

 

Pentru a imbunătăți culoarea, dimensiunea, textura și aspectul general al cicatricilor hipertrofice care rezultă adesea din intervenții chirurgicale, leziuni, arsuri, acnee, cezariană și multe altele. Imită funcția naturală de barieră a pielii: plasturii din silicon sunt autocolantt, de culoarea pielii.

Mod de utilizare: Curățați și uscați zona cicatricilor, apoi tăiați plasturele in funcție de dimensiunea și forma cicatricii.

1. Hrănește pielea, înmoaie pielea, re-crește eficient țesutul necrotic al pielii, activează creșterea celulelor țesutului de granulație și oferă pielii necrotice o nouă viață

2. Ingrediente bogate hidratante, lichid bogat, îngrijire delicată și delicată a corpului.

3. Îndepărtați cicatricile de acnee, cicatricile chirurgicale, cezariale, cicatricile de acnee, îngrijirea pielii aspre

4. Este nevoie de 7 săptămâni pentru cicatrici noi și 2-6 luni pentru cele vechi pentru a prezenta o îmbunătățire semnificativă.

 

Utilizați cel puțin 12 ore pe zi, iar rezultatele optime vor aparea in aproximativ 8 săptămani. Fiecare plasture este lavabil și reutilizabil timp de pană la 2 săptămani, cu curățarea și intreținerea corespunzătoare.

 

Aceste benzi adezive din silicon sunt inodore, inofensive, netoxice și protejează eficient impotriva radiațiilor ultraviolete.

Designul flexibil și respirabil oferă confort ventilat și prietenos cu pielea.

Benzile moi de inchidere a plăgilor imbunătățesc aspectul țesutului cicatricial. Cel mai important, sunt sigure pentru pielea sensibila. Efect evident:

 

Cicatricile vechi și noi se pot simți mai moi in doar cateva zile, cu rezultate vizibile in doar cateva săptămani. Utilizați cel puțin 12 ore pe zi și se așteaptă rezultate optime in aproximativ 8 săptămani. Fiecare cearșaf este lavabil și reutilizabil timp de pană la 2 săptămani, cu curățare și intreținere corespunzătoare.

 

Plasturi cu silicon pentru vindecarea cicatricilor

189,99lei Preț normal
70,99leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 2 zile.

    Livrator SAMEDAY.

Produse Recomandate