top of page

Dispozitiv H2 BIOFEEDBACK™ este un dispozitiv de stimulare electrică funcțională (FES) sau de neuroreabilitare pentru tratamentul si recuperarea mainii, dupa boli ale creierului sau ale coloanei vertebrale sau traume, cum ar fi accidentul vascular cerebral (AVC), scleroza multiplă (SM), leziuni ale măduvei spinării, leziuni cerebrale traumatice (TBI), tumori cerebrale sau paralizie cerebrală (PC).

 

Sistemul H2 BIOFEEDBACK™ este conceput pentru a îmbunătăți funcția mâinii, a crește sau a menține amplitudinea de mișcare a mâinii, a reduce spasmele musculare, a întârzia atrofia musculară, a reeduca mușchii și a crește circulația sângelui. Designul portabil, oțelul inoxidabil integrat de calitate medicală și electrozii neconsumabili ai H2 vor oferi o experiență de utilizare perfectă pentru pacienți.

 

H2 BIOFEEDBACK™ detectează și monitorizează semnalul de activitate musculară EMG al unui pacient și livrează impulsuri de stimulare electrică în funcție de intensitatea semnalului EMG pentru a stimula pacientul în scopul de a obține o contracție musculară. Cu mai multe moduri de antrenament și aplicații de joc interactive, pacienții pot participa activ la procesul de reabilitare și pot beneficia de tratament cu mai multă plăcere și personalizare.Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu o funcție de evaluare pentru a stabili datele de bază și nivelurile de prag, precum și pentru a urmări progresul reabilitării pentru a ajuta profesioniștii din domeniul medical să personalizeze programe de tratament de reabilitare bazate pe dovezi, obiective și eficiente pentru fiecare pacient.

Dispozitiv H2 BIOFEEDBACK™ pentru tratamentul si recuperarea mainii

11.399,00lei Preț normal
7.299,00leiPreț redus
  • Livrat in 20 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Produse Recomandate