top of page

Compresa anti migrena

 

Te-ai saturat sa folosesti prosoape cu apa care nu doar ca sunt incomode si greu de folosit dar lasa si pete de apa pe care trebuie sa le stergi sau cureti apoi?

Vrei o solutie usoara si rapida pentru momentele in care ai ochii umflati sau ai dureri de cap si migrene cumplite?

Aceasta masca pentru migrene cu interior din gel este solutia de care ai nevoie pentru a scapa de durere rapid.

 

Dureri de cap si migrene - In sfarsit, o usurare naturala fara medicamente pentru dureri de cap si migrene care chiar functioneaza! Aceasta invelitoare de cap cu gheata pentru migrene ofera 360 de grade de acoperire pentru a va inveli complet capul intr-un cocon de gheata de racoare si compresie.
Terapie rece sau calda - Masca de gel pentru migrene cu forma ajustabila poate fi inghetata pentru terapie la rece sau incalzita la microunde pentru terapie la cald. Tinteste direct zonele problematice, cum ar fi tamplele, fruntea, partile laterale, spatele gatului si ochii. Moale si confortabila, fara presiune inutila.
Tratament prin compresie - Designul de infasurare dintr-o singura bucata ofera o compresie pozitiva linistitoare pentru a atenua durerile de cap puternice si crizele de migrena debilitante. Forma naturala si confortabila a mastii pentru migrene va permite sa va relaxati fara sa va faceti griji cu privire la alunecarea acesteia.
Ingheata rapid - Materialul de gel intern de calitate medicala ingheata in doar o ora si ramane rece mai mult timp decat compresele de gheata traditionale. Daca aveti nevoie de o usurare continua mai lunga, asigurati-va ca achizitionati doua sau mai multe, astfel incat sa aveti intotdeauna una de folosit si una gata de plecare.
Nu permite trecerea luminii - Include o sectiune incorporata pentru pungi de gheata pentru ochi in partea de jos a capacului pentru migrene pentru a viza ochii umflati sau durerile de cap in grup localizate in spatele ochiului. Designul care blocheaza lumina ofera efecte de blackout fara a fi nevoie sa inchideti perdelele.

Compresa anti migrena

189,00lei Preț normal
64,31leiPreț redus
Culoare

    Produse Recomandate