top of page

Acest cadru de mers ușor, cu roți, este conceput pentru a compensa disfuncția temporară sau pe termen lung a aparatului de sprijin mobil, adaptat pentru mișcarea zilnică în interior sau în aer liber pentru utilizatorii cu o greutate de până la 130 kg.

 

Cadrul are roti fata de 12,5 cm, se vinde complet asamblat si gata de utilizare. Pentru a-l desfășura, țineți-vă de suporturile căptușite pentru mâini și îndoiți încet ambele suporturi în direcții opuse până când auziți un clic și cadrul capătă o formă semicirculară. Când pliați cadrul, apăsați pe suportul de plastic din partea de sus și pliați ambele părți ale cadrului spre interior. În timp ce mergeți, ridicați ușor picioarele din spate ale cadrului și împingeți. Încearcă să stai drept, simetric.

 

Cadrul este realizat din tuburi de aluminiu acoperite cu un strat anodic lucios. Picioarele cadrului au vârfuri din cauciuc, anti-alunecare, care nu zgârie podeaua. Înălțimea de la podea la partea mânerului de prindere (la intervale de 2,5 cm) trebuie setată astfel încât mâinile să fie ușor îndoite la coate - acest lucru se poate face convenabil prin apăsarea butonului o dată.

 

Fiecare cadru de mers cu roți este verificat în fabrică, astfel încât la utilizator ajunge doar un produs de calitate. Curățați cadrul cu o cârpă umedă, nu folosiți agenți de curățare agresivi sau solvenți.

Aparatul are o garanție de 24 de luni (excluzând roțile din față) de la data achiziției.

Cadru de mers pe jos cu roți, suporta 130 kg

330,00lei Preț normal
294,99leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 3 zile lucratoare. In limita stocului disponibil.

Produse Recomandate