top of page

Cadru de mers Fargo

Elegant, atractiv, sigur si usor, premergator exterior din aluminiu cu 4 roti FARGO ( (sarcina max. 135 kg) este destinat persoanelor cu echilibru afectat, muschi slabi, senzatie de oboseala etc. Acest ajutor de mobilitate are: 4 (20/3,5 cm). ) roți, un scaun, o centură de sprijin pentru spate și o geantă din material textil.

 

Specificatii:

  • Sarcina Maxima      135 kg
  • Greutate produs     8.8 kg
  • Inaltime reglabila    81 - 93 cm
  • Latime                         67 cm
  • Lungime                     81 cm
  • Diametru roti            200 mm 

 

Mânerele premergătorului sunt ergonomice, căptușite și reglabile pe înălțime (6 poziții), ceea ce îl face potrivit pentru utilizatorii de diferite înălțimi. Pentru a determina înălțimea mersului, apropiați-vă de mersător din spate și țineți brațele drepte. Setați înălțimea premergătorului astfel încât mânerul de împingere să fie la încheietura mâinii.


Frânele de mers și de parcare sunt instalate pe mânerul de împingere.

Pe măsură ce vă mișcați, sprijiniți-vă ferm de premergător. Pentru a face pauză, ridicați în mod egal ambele mânere de frână. Pentru a vă așeza, apăsați mânerele de frână în jos până când se aude un clic și mersul se oprește. Pentru a merge mai departe, ridicați mânerele de frână în poziția de mijloc. Pentru a ridica premergătorul, utilizați pedala dedicată - apăsând-o ușor ridicați roțile din față. Walkerul se pliază confortabil și vertical, făcându-l ușor de transportat.

 

Fiecare premergător exterior cu 4 roți FARGO este verificat în fabrică, astfel încât la utilizator ajunge doar un produs de calitate. Când roțile sunt uzate, se recomandă verificarea regulată a frânelor de mers. Curățați premergătorul cu o cârpă umedă, fără a utiliza agenți agresivi și solvenți.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Cadru de mers Fargo, suporta 135 kg

976,99lei Preț normal
789,98leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 3 zile lucratoare. In limita stocului disponibil.

Produse Recomandate