top of page

Acest cadru de mers din aluminiu este conceput pentru a compensa disfuncția temporară sau pe termen lung a aparatului de sprijin mobil, adaptat pentru mișcarea zilnică în interior sau în aer liber pentru utilizatorii cu o greutate de până la 100 kg.

 

Prin concentrarea greutății corpului pe o parte și sprijinindu-se cu o mână de suport, cealaltă parte a cadrului este deplasată cu mâna a doua. Pentru a folosi cadrul pentru a merge, sprijiniți-vă alternativ de el cu mâna stângă, apoi cu mâna dreaptă. Utilizatorul trebuie să încerce să stea drept, simetric.

Cadrul este realizat din tuburi de aluminiu acoperite cu un strat anodic lucios. Picioarele cadrului au vârfuri din cauciuc, anti-alunecare, care nu zgârie podeaua. Înălțimea de la podea la partea mânerului de prindere trebuie setată astfel încât mâinile să fie ușor îndoite la coate - acest lucru se poate face convenabil prin apăsarea unui buton.

 

Rama se vinde complet asamblata si gata de utilizare. Pentru a-l desfășura, țineți-vă de suporturile căptușite pentru mâini și îndoiți încet ambele suporturi în direcții opuse până când auziți un clic și cadrul capătă o formă semicirculară. Când pliați cadrul, apăsați pe suportul de plastic din partea de sus și pliați ambele părți ale cadrului spre interior.

 

Fiecare cadru de mers cu pas este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator.

 

Curățați cadrul cu o cârpă umedă, nu folosiți agenți de curățare agresivi sau solvenți.
Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Cadru de mers din aluminiu, suporta 100 kg

330,00lei Preț normal
292,99leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 3 zile lucratoare. In limita stocului disponibil.

Produse Recomandate