top of page

Baston pliabil din aluminiu, robust și sigur, de înaltă calitate, este conceput pentru persoanele cu probleme de mișcare.

Bastonul este fabricat din aluminiu, cu un mâner din plastic cu formă confortabilă, vârf din cauciuc antiderapant. Când nu este folosit, bastonul poate fi pliat cu ușurință și ocupă puțin spațiu atunci când este transportat într-o geantă sau mașină. Este furnizată o carcasă reutilizabilă.

Înălțimea bastonului este reglabilă cu o singură apăsare de buton pe partea laterală a bastonului. Înălțimea bastonului este selectată corect atunci când mânerul este la încheietura mâinii, când brațul este complet întins și sprijinit de partea ta. Țineți bastonul astfel încât degetul arătător îndreptat să atingă suprafața verticală a bastonului. Acest lucru va distribui uniform sarcina pe baston.

Este recomandat să țineți bastonul în mână opusă unui picior mai slab sau rănit. Dacă bastonul este folosit pentru a oferi stabilitate suplimentară, acesta poate fi ținut în orice mână. În ambele cazuri, ține bastonul în lateral în timp ce mergi, cu două puncte atingând solul – un picior și bastonul.

Fiecare baston pliabil este verificat în fabrică, astfel încât la utilizator ajunge doar un produs de calitate. Verificați periodic și înlocuiți vârfurile de cauciuc uzate, curățați bastonul cu apă caldă și săpun.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Baston pliabil din aluminiu, suporta 100 kg

139,00lei Preț normal
103,99leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 3 zile lucratoare. In limita stocului disponibil.

Produse Recomandate