top of page

Baston de aluminiu XXL robust și sigur, de înaltă calitate, pentru persoanele cu greutate mare, este conceput pentru persoanele cu probleme de mișcare.

 

Înălțimea este reglabilă printr-o apăsare de buton pe partea laterală a bastonului. Înălțimea bastonului este selectată corect atunci când mânerul este la încheietura mâinii, când brațul este complet întins și sprijinit de partea ta. Țineți bastonul astfel încât degetul arătător îndreptat să atingă suprafața verticală a bastonului. Acest lucru va distribui uniform sarcina pe baston.

 

Este recomandat să țineți bastonul în mână opusă unui picior mai slab sau rănit. Dacă bastonul este folosit pentru a oferi stabilitate suplimentară, acesta poate fi ținut în orice mână. În ambele cazuri, ține bastonul în lateral în timp ce mergi, cu două puncte atingând solul – un picior și bastonul.

Fiecare baston de aluminiu pentru persoane grele este verificat in fabrica, astfel incat doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Verificați periodic și înlocuiți vârfurile de cauciuc uzate, curățați bastonul cu apă caldă și săpun.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Baston de aluminiu XXL, sarcina 180 kg

134,00lei Preț normal
98,99leiPreț redus
  • Produsul se livreaza in 3 zile lucratoare. In limita stocului disponibil.

Produse Recomandate