top of page

Bazat pe tehnologia EMS (Electrical Muscle Stimulation), acest aparat de antrenament pentru brațe este proiectat cu un afișaj digital și două mânere cu electrozi pentru a vă stimula palmele, încheieturile mâinilor, antebrațele și brațele pentru contracția și relaxarea musculară.

 

Pulse EMS (stimulare musculară electrică) este o tehnologie de ultimă oră care este utilizată ca un instrument de antrenament revoluționar. Impulsurile electrice sunt generate de un dispozitiv și transmise prin intermediul unor electrozi plasați direct peste mușchii care urmează să fie stimulați. Impulsurile determină mușchii să se contracte mai eficient, amplificând astfel efortul dumneavoastră.

Impulsurile de la EMS imită potențialul de acțiune (stimulul necesar pentru a face mușchiul să se contracte) care vine de la sistemul nervos central. Acest lucru face ca mușchii să se contracte.

 

Timp de lucru automat de 15 minute, cu 5 moduri reglabile.

Cu doar 15 minute zilnic, puteți obține rezultate incredibile, este o alegere perfectă pentru exerciții de antrenament la domiciliu.

 

Port de încărcare USB
Încărcat de un cablu de încărcare USB, poate fi conectat la fișa adaptorului, la portul computerului, la banca de alimentare sau la alte porturi.

 

EMS este utilizat în scopuri de reabilitare, de exemplu, în terapia fizică pentru prevenirea atrofiei musculare datorate inactivității sau dezechilibrului neuromuscular, care poate apărea, de exemplu, după leziuni musculo-scheletice (leziuni ale oaselor, articulațiilor, mușchilor, ligamentelor și tendoanelor). Aceasta este diferită de stimularea electrică transcutanată a nervilor (TENS), în care se utilizează un curent electric pentru terapia durerii. În cazul TENS, curentul este de obicei sub prag, ceea ce înseamnă că nu se observă o contracție musculară.

 

Moduri:          7
Frecvență:    4-60Hz
Niveluri de intensitate:    15
Alimentare cu energie:    3.7V, 350mAh

 

Notă:

  • Ambele mâini trebuie să țină mânerele atunci când este pornit. În caz contrar, nu puteți simți impulsurile electrice din palme.
  • Nu poate fi folosit de persoane cu stimulator cardiac

Aparat Electroterapie A9 Pulse

899,00lei Preț normal
699,00leiPreț redus

    Produse Recomandate