top of page

Aceste benzi anti sforait vă vor ajuta să dezvoltați un obicei sănătos de a respira prin nas, să ușurați gura și prin uscăciune, să reduceți sforăitul și vorbitul în somn, închizând ușor gura în timpul somnului.

 

Benzi pentru somn

Este bine stiut ca daunele respiratiei bucale creeaza tot mai multe probleme. Persoanele care respira prin gura pot avea numeroase probleme de sanatate, inclusiv cresterea si dezvoltarea fetei anormale, dintii nealiniati si obiceiuri de somn deficitare care pot provoca epuizare si abilitati slabe de procesare mentala.

Beneficiile pentru sanatate ale respiratiei nazale sunt incontestabile. Folosind banda pentru gura AVITALX poti sa respiri pe nas (in loc de gura). Acesta este un mod simplu de a te bucura de beneficiile unui somn mai bun si de cele ale sanatatii orale si dentare imbunatatite.

Material sigur - Benzile pentru buze AVITALX sunt realizate cu un adeziv medical special conceput care va permite sa aplicati si sa indepartati cu usurinta banda fara a lasa niciun reziduu in urma.

Mod de utilizare - curatati pielea, apoi atasati partea lipicioasa a benzii bucale de buze. Spre deosebire de alte benzi, acestea au si un orificiu care le face sa fie confortabile pe buze.

Ofera un somn mai bun si reduc sforaitul.

90 de plasturi anti sforait, transparente

134,00lei Preț normal
64,99leiPreț redus

    Produse Recomandate